JSB välkomnar ny marknadskommunikatör!
Hon står bakom kamera, siffror och ord. Men vem är Lovisa och vad innebär marknadskommunikation på JSB?
JSB fortsätter växa!

JSB har expanderat markant de senaste två åren och vi träffar nya trevliga anställda varje månad. En av de nyanställda heter Lovisa Jivhed och hon sitter på positionen som marknadskommunikatör. Hon är stationerad på huvudkontoret i Asarum, men ni lär också träffa på henne på våra andra kontor eller ute på byggarbetsplatserna!

Sociala kanaler och annonsering

Med sina ringa 23 år har hon hunnit utbilda sig i både Malmö och USA, praktiserat flertal gånger inom tv och film samt arbetat som projektledare i hemkommunen Sölvesborg. Numera kommer hon synas när hon dokumenterar händelser vid JSBs byggen, när vi ställer ut på mässor eller när hon jobbar på våra platskontor runt om i Sverige!

 

Berätta mer om dig själv!

Jag är en väldigt nyfiken, öppen och social människa med rötter från Olofström men bor just nu i lägenhet i Sölvesborg där jag vuxit upp. Får som mest energi när jag omringar mig med andra människor eller när jag dansar. Jag har provat de flesta dansstilarna, men dansar helst salsa!

 

Vad gör du som marknadskommunikatör?

Mina uppgifter varierar från dag till dag, men i stora drag så har jag ansvar över att vi syns och hörs på bästa sätt i rätt sammanhang. Jag ser till att det skrivs inlägg på våra sociala kanaler, som hemsida och Facebook, och pratar med annonsörer som ser till att vi hamnar på uppslag i byggtidningarna. Jag fotograferar, filmar, bevakar vår digitala statistik och läser på om trender inom branschen och kommunikation.

 

Varför JSB?

Jag såg så mycket av mina egna intressen och värderingar i JSB, som hållbarhet och mångfald. Sedan jag började arbeta här har jag dessutom fått känna på den trevliga och väldigt omedelbara gemenskap som känns på kontoren. Trots att jag pendlar mycket mellan Karlshamn och Malmö, så känner jag mig lika välkommen och glatt bemött på båda ställena.

Jag älskar att få variera mitt arbete, och det har jag verkligen möjlighet med min position. Ena dagen är jag i Malmö och skriver inlägg och andra dagen är jag i Växjö och visar upp oss på mässa.