Brf Livsmiljö
Intresseanmälningar öppna och hemsida upplagd för Brf Livsmiljö!
Naturnära och Prisvärda Lägeheter!

JSB:s egenutvecklade projekt i Svedala, Malmö är nu i full gång med intresseanmälningar följt av säljstart hösten 2017. Svedala är en snabbväxande kommun. Här finner ni barnomsorg där både tillgänglighet och kvalitet är en av faktorerna som gör att barnfamiljer gärna flyttar hit. Barnomsorg och skolor drivs i både den kommunala och fristående regin.
Segestrand är ett område som växer fram i centrala Svedala med fokus på god boendemiljö och livskvalitet. Området kommer när det står klart innehålla cirka 200 stycken nya bostäder. Segestrand kommer att bli en naturlig länk mellan Tegelbruket som ligger söder om järnvägen och Svedala centrum. Längs med Sege å kommer det finnas gång- och cykelstråk och i söder finns en vacker anlagd damm.
Ett idylliskt område, tack vare sköna grönområden, golfbanor i världsklass, promenadstråk, närhet till kommunikationer och butiker helt ypperligt för er som sålt villan och vill flytta till något mer bekvämt men samtidigt kunna bibehålla villakänslan.
 

Här skapas nu tre stycken flerbostadshus innehållande 40 bostadsrätter, alla med samma karaktär, varav två stycken 3-våningshus och ett 4-våningshus. Totalt 20 stycken luftiga 2:or på 60 kvm samt 20 stycken 3:or på 72 kvm. Dessa våningar präglas av skräddarsydda lösningar där mötet mellan modern arkitektur och komfort lägger grunden för en hög livskvalitet. Bygget präglas av härliga uteplatser eller balkonger, miljöhus och hiss från markplan. Allt för ett tryggt och bekvämt boende.

För mer information kring Lägenheterna, Projektet och intresseanmälan vänligen följ länken: http://www.brflivsmiljo.se/.

För att göra en direkt intresseanmälan vänligen följ länken: http://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMNyprod/4LN30SQNNAM97HH6?source=skandiamaklarna

Glöm inte att även kolla in projektet på: https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-svedala-centrum-svedala-kommun-segestrandsgatan-6-11907375