JSB Construction AB har tecknat ett totalentreprenadavtal med Mac Freeze AB för byggnation av 126 hyresbostäder i området Veddesta i Järfälla kommun.

JSB bygger 126 bostäder i Järfälla


JSB Construction AB har tecknat ett totalentreprenadavtal med Mac Freeze AB för byggnation av 126 hyresbostäder i området Veddesta i Järfälla kommun.

Entreprenaden innefattar nybyggnation av fyra bostadshus med underliggande garage. De 126 hyreslägenheterna är från 1 till 6 rum och kök, varav vissa är i etage. Projektet är framtaget i samverkan mellan JSB Construction AB och Mac Freeze AB. Husen är ritade av Arkitektkontoret Wingårdhs.

Projektet håller hög hållbarhetsprofil och kommer att byggas och certifieras enligt Miljöbyggnad Silver. Bergvärme och solceller kommer att installeras och det kommer finnas laddstolpar för elbil.

- Detta projekt är något jag är mycket stolt över att tillsammans med JSB och Wingårdh arbetat fram. Det har varit en målmedveten resa med fokus på miljö och karaktär vilket vi känner att vi verkligen har uppnått, säger Kjell Schön, Mac Feeze AB.

- Ormbacka är ett projekt som vi är mycket stolta över. Vi har haft ett gott samarbete med Mac Freeze under Fas 1 och tillsammans har vi arbetat fram estetiskt tilltalande och hållbara hus med låg energianvändning, säger Fredrik Leo, VD på JSB.

Byggstart för projektet är januari 2022 och beräknas stå klart för överlämning våren 2023.

För frågor rörande projektet kontakta: 
Daniel Norberg, Entreprenadchef JSB Bygg Mellan
073-910 00 86

entreprenad
bostäder
wingårdhs
avtal
entreprenader