JSB fortsätter att växa!
Ett av våra senaste tillskott på JSBs kontor i Karlshamn är Jennifer Eklund, som arbetar som arbetsledare.

Sedan mitten av juni arbetar Jennifer Eklund på hos oss på JSB, hon kommer att verka som arbetsledare i Blekinge.

 

Jennifer är uppvuxen i en liten by utanför Linneryd, Småland. Hon flyttade hemifrån under gymnasietiden då hon pluggade i Växjö, och efter studenten 2012 flyttade hon ner till pojkvännen i Karlshamn.

Hon berättar att det var under gymnasietiden som hon på allvar började fundera på att utbilda mig vidare och jobba inom byggbranschen. "Jag tog ett par år för att samla kraft inför att sätta mig i skolbänken igen, då med ett tekniskt basår på BTH och sedan vidare till Linnéuniversitetet för att läsa till högskoleingenjör, byggteknik. Idag bor jag och min pojkvän tillsammans med vår pojk i Asarum och jag kan titulera mig som färdig byggnadsingenjör!" 

 

Intresset av att få skapa någonting har funnits hos henne sedan barnsben, och att det blev just byggbranschen är för det ständigt aktuella intresset som finns i samhället. 

Att få vara med och bygga upp det som alla människor konkret ser framför sig, där vi bor och lever, med alla funktioner och krav som ställs – det är mäktigt!
Varför just JSB?

Jennifer berättar att hon valde just JSB då det är ett lokalt företag som växer hela tiden, och bara det är spännande! "JSB har också väldigt sunda värderingar vad gäller jämställdhet, arbetsmiljö m.m. och det är viktigt.", förklarar hon. "Det bästa med att jobba på JSB är nog den familjära känslan som finns här, att vi alla är ett team." 

 

Varmt välkommen till oss, Jennifer!