JSB och Karlshamns kommun sluter ramavtal för löpande byggtjänster inom trä, betong och mureri. Det nya ramavtalet träder i kraft från och med den 1 maj 2023 och sträcker sig över en period på 2+2 år.

JSB knyter ramavtal med Karlshamns kommun

JSB Construction AB och Karlshamns kommun sluter ramavtal för löpande byggtjänster inom trä, betong och mureri. Det nya ramavtalet träder i kraft från och med den 1 maj 2023 och sträcker sig över en period på 2+2 år.

JSB:s avdelning för byggservice i Blekinge har blivit tilldelade ramavtal för löpande byggarbete för Karlshamns kommun och dess bolag; Karlshamns kommun, Karlshamnsfastigheter AB, Karlshamnsbostäder AB, Karlshamns Hamn AB, Västmiljö Blekinge AB samt Karlshamn Energi AB och Karlshamn Energi Vatten AB. Det nya avtalet som gäller från och med den 1 maj 2023 och sträcker sig över en period på 2+2 år, innebär en överlappning av det tidigare ramavtalet för löpande byggtjänster, i vilket JSB varit ramavtalspartner sedan 2018.

Patrik Eriksson, byggservicechef på JSB i Blekinge, uttrycker sin tillfredsställelse att få fortsätta samarbeta med Karlshamns kommun och att leverera byggtjänster av hög kvalitet under de kommande fyra åren.

"Vi är mycket stolta över att få fortsatt förtroende från Karlshamns kommun och deras bolag att leverera högkvalitativt byggarbete. Vi har en mycket positiv erfarenhet av att arbeta med Karlshamns kommun och deras förmåga att vara en god beställare har gjort det möjligt för oss att leverera projekt av högsta kvalitet."

Det nya avtalet är ett viktigt steg i JSB:s tillväxtstrategi och en bekräftelse på företagets position som ledande byggserviceleverantör i regionen. JSB har i dagsläget ramavtal för byggtjänster i de närliggande kommunerna Ronneby och Olofström.

avtal
byggservice
karlshamn