JSB blir återigen utsedd till Karriärföretag för 2023. I motiveringen lyfts bland annat JSB:s karriärs och utvecklingsmöjligheter samt ett imponerande employer branding arbete.

JSB utsedd till Karriärföretag för andra året i rad

JSB blir återigen utsedd till Karriärföretag för 2023. I motiveringen lyfts bland annat JSB:s karriärs och utvecklingsmöjligheter samt ett imponerande employer branding arbete.

Varje år listar Karriärföretagen de 100 mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige för unga talanger att göra karriär på. JSB är med på listan för 2023 och tillika utnämnd som ett av Sveriges Karriärföretag. Därmed kan JSB stolt fortsätta titulera sig som Karriärföretag även under nästa år.

-Vi är oerhört glada och stolta över att återigen bli utsedda till ett av Sveriges karriärföretag. Att tilldelas utmärkelsen för andra året i rad är ett kvitto på att vi rör oss i rätt riktning. Det ger oss också mer energi att fortsätta det viktiga arbetet att vara en dynamisk arbetsplats präglad av framåtanda och omtanke, säger Fredrik Leo, vd på JSB.

Omkring 1 000 företag, statliga verk, myndigheter och kommuner är med i urvalet för 2023. Samtliga organisationer granskas därefter av Karriärföretagens expertpanel som består av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier och marknadsföring. De 300 organisationer som får högst poäng går vidare till bedömning och juryn har utsett JSB till Karriärföretag 2023. Juryns motivering lyder:

”JSB gör ett inspirerande och imponerande employer branding arbete. Hos denna arbetsgivare finns många karriär och utvecklingsmöjligheter, med JSB-skolan erbjuder de bland annat utbildning och kurser för medarbetarna att utveckla sin kompetens parallellt med sitt arbete. JSB är en trygg arbetsgivare som värdesätter att ge sina medarbetare verktygen att lyckas.”

Syftet med Karriärföretagen är att belöna arbetsgivare som framgångsrikt satsat på karriär- och utvecklingsmöjligheter samt att hjälpa studenter och unga arbetstagare att hitta framtida arbetsgivare.

Stora möjligheter att utvecklas
På JSB ska det löna sig att vilja utvecklas. Är man redo att ta nästa kliv i karriären hos oss så ser vi till att man får rätt verktyg för att nå hela vägen fram. Vi vill ge våra medarbetare utrymme att växa och ger stöttning när det behövs.

Genom JSB-skolan erbjuder vi skräddarsydda vägar till nya yrkesroller inom företaget. Skolan finns för att du ska kunna avancera inom företaget, effektivt lära dig ny teknik och få nödvändiga uppdateringar kring nya lagar och rön.

byggbranschen
rekrytering
utmärkelser