Sandra Löv är JSBs nya marknadskommunikatör!

Ett av våra senaste tillskott på JSBs kontor i Karlshamn är vår marknadskommunikatör Sandra Löv. Sandras uppdrag hos oss kommer vara att se till att kommunikationen, både internt och externt, följer JSBs värderingar och satta mål.
– Jag ser fram emot att lära mig massor om en bransch som är helt ny för mig, men framförallt att få vara med på resan som JSB redan startat med att göra avtryck i samhället som byggbolag, berättar Sandra.

 

Sandra kommer senast från profilbranschen och Fruit Distribution där hon arbetat som marknadsansvarig.
– Förutom att jobbet som marknadskommunikatör på JSB passade mig till punkt och pricka så är JSB är ett företag som är framåt och innovativa i branschen. Ett bolag som verkligen gör skillnad. I mina trakter är JSB även kända för att vara en god arbetsgivare, berättar Sandra.

 

Sandra är uppväxt Bromölla men efter ett par år i Malmö och Helsingborg slog hon sig ner i Hörvik utanför Sölvesborg där hon nu bor med sin sambo och deras två söner.
– I grunden är jag utbildad inom design och mode men halkade ganska snabbt in på marknadsföring. Jag har under åren även byggt på min erfarenhet och kunskap inom marknadsföring på Berghs.

 

När hon inte jobbar så brukar Sandra umgås med familj och vänner, men det finns även ett sportligt intresse för hela familjen.
– Tre fjärdedelar av familjen är fotbollstokiga så det blir mycket fotboll på helgerna. För min egen del så är yoga ett stort intresse och passion. 

JSB är ett företag som är framåt och innovativa i branschen. Ett bolag som verkligen gör skillnad.
Sandra Löv