Spadtag i Svalöv!
Svabo (Svalövsbostäder) väljer återigen att samarbeta med JSB. Nu har första spadtaget tagits inför ett nytt fyravåningshus i området!
En återkommande kund

Nu inleds framställandet av ett nytt fyravåningshus av vår hustyp Trygga Boendet i skånska Svalöv, och förra veckan var det dags för första spadtaget! 

Efter en vunnen upphandling, enligt LOU, och beställning av vår tidigare kund Svalövsbostäder, ser JSB nu fram emot att sätta igång. Det är som nämnt inte första gången JSB arbetar tillsammans med Svalövsbostäder. 

”Svabo är extra kul att jobba med då de är en återkommande kund. Projektet på Ryttaregatan blir deras tredje inom loppet av 4 år. Det ser jag som ett bevis på att vi håller god kvalitet samt har en attraktiv prisbild”, säger JSBs projektledare André Saxbo. 

En trearmad guldfärgad skyffel

Spaden hölls av Saxbo själv, tillsammans med Gunnar Bengtsson och Johan Wigrup från Svabo:s styrelse. Efter 15 år för Bengtsson som styrelseordförande lämnar han i maj över förtroendet till Wigrup. ”Jag har aldrig hållit i en sådan trearmad guldfärgad skyffel innan”, skrattar Wigrup.

 

Fyravåningshuset skall stå klart januari 2020. 

 

Fr. v. André Saxbo, Gunnar Bengtsson och Johan Wigrup.

I bakgrunden syns (rött fyravåningshus) ett Trygga Boende-hus JSB färdigställde oktober 2015.