Brf Livsmiljö

Brf Livsmiljö

Intill Sege å i natursköna Svedala växer nya bostadsområdet Segestrand fram. Här färdigställde JSB under 2018 tre flerbostadshus baserade på Trygga Boendet.

Svedala har ett bra läge i Öresundsregionen med kommunikationer via både buss och tåg till bland annat Malmö, Bara, Klågerup, Lund och Ystad. Staden växer stadigt med bibehållen närhet till naturen. Här finns gott om grönområden, promenadstråk och vattendrag. Detta tillsammans med närheten till butiker, service och upplevelser gör Svedala till en attraktiv plats att bo på. 
JSB:s fastighet ligger i Segestrand, ett nytt och attraktivt område nära Sege å i centrala Svedala. Projektet i Segestrand består av totalt 40 bostadsrätter, fördelade på två trevåningshus och ett fyravåningshus. Hälften av lägenheterna är luftiga tvåor på 60 kvm och andra hälften är treor på 72 kvm. 
Husen präglas av skräddarsydda lösningar. Mötet mellan modern arkitektur och komfort skapar förutsättningar för en hög livskvalitet.

Stort intresse från äldre svedalabor
Försäljningen av bostäderna startade hösten 2017 och inom två månader var alla lägenheter sålda. Wilhelm Fredholm, projektutvecklare på JSB och ansvarig för huset i Svedala, ser flera anledningar till det stora intresset:
– Det är bra lägen till ett väldigt bra pris. Dessutom har vi ett stort urval av tillvalstjänster som ger de boende möjlighet att påverka sina lägenheter. 
– Många äldre vill bo kvar i Svedala men har inte haft någonstans att flytta till. Vi har byggt ett tillgänglighetsanpassat hus med ljusa fina lägenheter som de har råd med.

Byggfakta

Projekt
Bostäder
Konceptbostäder
Trygga Boendet
Fastighetsutveckling
Plats
Segestrand, Svedala
Status
Färdigställt 2018