JSB är nominerade till "Årets Hederspris"

JSB är nominerade till "Årets Hederspris" av Karriärföretagen 2023.
En prestigefylld nominering som visar på JSB:s goda arbete inom employer branding och långsiktigt engagemang för att skapa en attraktiv arbetsmiljö.

Nomineringen är resultatet av en omfattande process, där allmänheten har möjlighet att nominera personer eller företag förtjänar att uppmärksammas för sitt engagemang. En oberoende nomineringskommitté granskar sedan noggrant alla nomineringar och utser de slutnominerade. JSB framträdde som en stark kandidat och presenterades som en av de utvalda finalisterna den 22:e september på karriarforetagen.se.

Den är andra året i rad som JSB uppmärksammas för sitt goda arbete inom employer branding. Under karriärsdagen 2022 tog JSB hem utmärkelsen som "Årets företag” inom kategorin högskoleingenjörer.

Fredrik Leo, vd på JSB, är stolt över att återigen nomineras och betonar dess betydelse:
"Att bli nominerad till Årets Hederspris är en stor ära för oss på JSB. Det är ett kvitto på att vårt långsiktiga arbete inom employer branding har gett resultat och att våra insatser uppmärksammas. Det ger oss ännu mer kraft och motivation att fortsätta arbeta mot att bli den absolut mest attraktiva arbetsplatsen i vår bransch.”

Årets Hederspris, en av de mest prestigefyllda utmärkelserna inom arbetsgivarvarumärkesarbetet, tilldelas en person eller ett företag som under en lång tid har visat och bevisat att långsiktighet och uthållighet är avgörande faktorer inom employer branding-arbetet. JSB har dedikerat sig till att skapa en attraktiv arbetsmiljö och bygga starka relationer med sina medarbetare, och nomineringen erkänner deras betydande bidrag till branschen.

Juryn kommer att utse vinnaren av Årets Hederspris och andra kategorier den 4:e oktober på Stora Karriärdagen.

utmärkelser
utveckling
byggbranschen